I'm only up when your not down don't wanna fly if your still on the ground

hejhej
jag har inte bloggat på ett tag har ingen aning om varför har i alla fall varit sjuk i 2dagar nu vilket suger på i torsdags så fick min engelskgrupp gifflar och bilar av läraren.
jag har inget bättre för mig så därför fortsätter jag att kolla på film och på tisdag så kommer batman hit ochc stannar till onsdag:D



day 8- a song that reminds you of your first love


elli

Manikyr prov..

fett kul alltså. Vi ska ha två prov imorgon och sen ett på onsdag. Matteprov på fredag också. Så sjukt roligt. Ser verkligen fram emot det!  Kan ni känna min sarkasm? ;) hur som helst så måste ni önska mig lycka til. och Ellinor, min älskade vän, vi måste träffas snart<3 ha filmkväll under höstlovet kanske?

canon eos 400d

hejsan folket! jag har köpt en kamera! Köpte den igår, och den är över härlig att fota med! Här kommer lite bilder från idag och igår :) stor fet jävla puss

handikappad vicci

hej allihop! Jag har lyckats stuka handen idag. men jag vet  inte hur! det är helsick! hur som helst så var vår klass och tvåorna på vår skola och besökte big bowl. Det var riktigt kul, fast jag inte kunde spela :( så jävla taskigt! Men jag hade riktigt puligt ändå :)
älskar er, STY11 ♥

RSS 2.0